Överspänningsskydd för AC/DC-laddstationer.

Allt fler laddstationer installeras just nu i privata, halvoffentliga och offentliga utrymmen – det ökar också behovet av heltäckande skyddskoncept. Detta gäller både AC- och DC-laddare. Under ett åskväder är den känsliga elektroniken för styrning, mätning och kommunikation extra utsatt. Beroende på hotets plats och egenskaper krävs ett individuellt anpassat åsk- och överspänningsskyddskoncept för att säkra investeringar och undvika skador.

1: Huvudcentral i byggnaden 2: Laddstation utomhus 3: Utomhusbelysning och videoövervakning 3: Utomhusbelysning och videoövervakning 1: Huvudcentral i byggnaden 2: Laddstation utomhus 3: Utomhusbelysning och videoövervakning 3: Utomhusbelysning och videoövervakning

Produkter överspänningsskydd AC/DC-laddstationer

Hos oss har du ett optimalt läge: Vi erbjuder dig ett heltäckande och smart koordinerat komplett sortiment 
överspänningsskydd för AC/DC-laddstationer. För effektiv planering, bekväma inköp, problemfri montering och hållbart underhåll.

961205 

DEHNvenCI 255 FM

Enpoligt överspänningsskydd typ 1 + 2 baserad på gnistgap med fjärrsignalskontakt och integrerad förkopplad säkring; 230/400VAC.

Lägg till  Detaljer

 

DEHNventil M2 255 FM

Modulärt överspänningsskydd typ 1 + 2 + 3 med RAC-gnistgapsteknik och fjärrsignalskontakt; 230/400 V AC.

Detaljer

927244 

BLITZDUCTORconnect ML2 BD 24

Modulärt överspänningsskydd TYPE 1 med push-in anslutningsteknik; för att skydda RS485-bussystem eller 24 V-signaler.

Lägg till  Detaljer

927408 

BLITZDUCTORconnect CL2 BD

Platsbesparande, kompakt överspänningsskydd med en bredd på 12 mm och push-in anslutningsteknik med statusdisplay för att skydda 1 parkabel ojordade DC-försörjningar för informationsteknologisystem och MSR-kretsar.

Lägg till  Detaljer

900385 

DEHNvap EMOB 3P 255 FM

Universellt användbart överspänningsskydd, speciellt för användning i strömförsörjningssystem för laddinfrastruktur. Baserat på RAC gnistgapsteknik med endast 1 modul / pol möjliggör kompakt och platsbesparande montering.

Lägg till  Detaljer

900439 

DEHNcord 3P TT 275 FM

3-fas överspänningsskydd för TT- och TN-S-system. För montering på din-skena eller vägg ,i laddstationer, i kopplingsdosor, golvsystem, kabelkanaler och inbyggnadsdosor.

Lägg till  Detaljer

952589 

Stiftanslutningsklämma STAK 25

Stiftanslutningsklämma för genomförande av EMC-optimal kabelgenomföring enligt SS 4364000 kap.534 för åskströms- och överspänningsavledare.

Lägg till  Detaljer

929161 

DEHNpatch Class EA

Universell, platsbesparande överspänningsskydd med en bredd om 19 mm och RJ45 anslutningsteknik med statusdisplay för enkelt underhåll.

Lägg till  Detaljer

927244 

BLITZDUCTORconnect ML2 BD

Platsbesparande, modulärt överspänningsskydd med en bredd om 6 mm och push-in anslutningsteknik med statusdisplay för att skydda 1 par kabel ojordade symmetriska gränssnitt. Med signalseparering för underhållsändamål.

Lägg till  Detaljer

927408 

BLITZDUCTORconnect CL2 BD HC10A 24

Platsbesparande, kompakt överspänningsskydd med en bredd om 12 mm och push-in anslutningsteknik med statusdisplay för att skydda 1 par kabel ojordade DC-försörjningar för informationsteknologisystem och MSR-kretsar.

Lägg till  Detaljer

929161 

DEHNpatch – Överspänningsskydd för datanätverk och Ethernet-applikationer

Universellt överspänningsskydd för GBit Ethernet-applikationer, Power over Ethernet (IEEE 802.3-kompatibel upp till PoE++ / 4PPoE) och liknande tillämpningar i strukturerade kablage upp till klass E inomhus och utomhus.

Lägg till  Detaljer

900448 

DEHNcord L 2P 275 SO IP

Tvåpolig överspänningsskydd för alla installationssystem; kompakta dimensioner. Kapslingsklasss IP 65. Med avstängningsfunktion vid fel.

Lägg till  Detaljer

Downloads

Om du behöver ytterligare information eller vill lära känna våra produkter ser vi fram emot att höra från dig.

Broschyr Intelligenta energinät Försörjningstrygghet i dag och i morgon .pdf 3.8 MB

Har du frågor om
E-mobility?

Vi svarar gärna på dina frågor om e-mobility. Vi ser fram emot att höra från dig. Om du har några frågor kan du också nå oss på följande e-postadress: [email protected]